به گفته شاهدان عینی، همزمان با فرا رسیدن روز جهانی کارگر، کارگران در شهر سنندج استان کردستان دست به تجمع زدند، اما این تجمع با حضور ماموران امنیتی و نیروهای انتظامی و لباس شخصی به تشنج کشیده شد.
یک فعال کارگری در سنندج که نخواست نامش فاش شود با اعلام این خبر به بیبیسی فارسی گفت: "درخواست مجوز ما برای تجمع، مورد موافقت قرار نگرفت، به همین منظور امروز (اول ماه مه) کارگران به همراه خانوادههایشان در یکی از خیابانهای شهر تجمع کردند، اما ماموران نیرو انتظامی و لباس شخصی با گاز فلفل و باتوم به تجمع کنندگان حمله کردند."
مطالب مرتبط
به گفته این فعال کارگری، این کارگران سپس به منطقه دیگری رفتند و در آنجا نیز نیروهای امنیتی اجازه تجمع به آنها ندادند و "با حمله به آنها حدود چهار یا پنج نفر از کارگران را بازداشت کردند به مکان نامعلومی بردند."
>>>Person | About | Day |
---|---|---|
نسرین ستوده: زندانی روز | Dec 04 | |
Saeed Malekpour: Prisoner of the day | Lawyer says death sentence suspended | Dec 03 |
Majid Tavakoli: Prisoner of the day | Iterview with mother | Dec 02 |
احسان نراقی: جامعه شناس و نویسنده ۱۳۰۵-۱۳۹۱ | Dec 02 | |
Nasrin Sotoudeh: Prisoner of the day | 46 days on hunger strike | Dec 01 |
Nasrin Sotoudeh: Graffiti | In Barcelona | Nov 30 |
گوهر عشقی: مادر ستار بهشتی | Nov 30 | |
Abdollah Momeni: Prisoner of the day | Activist denied leave and family visits for 1.5 years | Nov 30 |
محمد کلالی: یکی از حمله کنندگان به سفارت ایران در برلین | Nov 29 | |
Habibollah Golparipour: Prisoner of the day | Kurdish Activist on Death Row | Nov 28 |