Published on Iranian.com (//legacy.iranian.com/main)
Khomeini Supports Sheikh Fazlollah Nouri and Attacks Mossadegh and Jebhe Melli
روزنامه جمهوري اسلامي
15-Mar-2009 (7 comments)

او هم مسلم نبود. من در آن روز در منزل يكي از علماي تهران بودم كه اين خبر را شنيدم كه يك سگي را عينك زده اند و به اسم « آيت الله » توي خيابان ها مي گردانند. من به آن آقا عرض كردم كه اين ديگر مخالفت با شخص نيست اين سيلي خواهد خورد. و طولي نكشيد كه سيلي را خورد. و اگر مانده بود سيلي بر اسلام مي زد . » (4 )
حضرت امام خميني در قبل و بعد از اين سخنان به حركت ضداسلامي جبهه ملي پس از پيروزي انقلاب و در مخالفت با لايحه قصاص و اعلام راهپيمايي عليه حكم ضروري قرآن اشاره مي كنند و به اين واقعيت تصريح مي كنند كه ملي گرايان امروز همان ملي گرايان ديروز هستند و جريان مرموز غرب گرايي كه ديروز و امروز با انتساب خود به مردم و حكومت ملي پنجه در چهره مقدس اسلام انداخته است با استعمار خارجي در تقابل با دين حق و عداوت با قوانين الهي و تلاش مخرب براي جلوگيري از تحقق حكومت اسلامي در ايران داراي خط مشي واحد مي باشند.
عبارت حضرت امام خميني پس از مطرح كردن ... >>>

recommended by Masoud Kazemzadeh
Balatarin
Share/Save/Bookmark


Source URL (retrieved on 12/07/2012 - 09:00): //legacy.iranian.com/main/news/2009/03/15/khomeini-supports-sheikh-fazlollah-nouri-and-attacks-mossadegh-and-jebhe-melli

 
© Copyright 1995-2010, Iranian LLC.   |    Archives   |    Contributors   |    About Us   |    Contact Us   |    Advertise With Us   |    Commenting & Submission Policy   |
|    Terms   |    Privacy   |    FAQ   |    Archive Homepage   |