Published on Iranian.com (//legacy.iranian.com/main)

اسلام تخیلی شیرین عبادی

Balatarin
Share/Save/Bookmark

Fred
by Fred
27-Nov-2012
 

پیش از تقدیم بخشی از آیه ای از قرآن، دو خبر و یک سئوال، باید عرض شود که تفاوت بین ادیان ابراهیمی در شکل است و نه محتوا.

آیه ٣۴ [1] سوره نساء (زنان):

"مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتريهايى كه خداوند براى بعضی نسبت به بعضی دیگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهايى كه از اموالشان میکنند...."

خبر اول [2]:

طبق قانون عربستان؛ زنان بدون رضایت ولی خود مسافرت نمیتوانند بکنند، درصورتی هم که اجازه سفر از شوهر خود گرفته باشند، بتازگی دولت با ارسال SMS خروج زنان از کشور را به اطلاع شوهران‌ آنان می‌رساند.

خبر دوم [3]:

طبق قانون جمهوری اسلامی، زنان متاهل در هر سنی برای خروج از کشور نیاز به اجازه همسر دارند، اخیراً مجلس حضرات در پی تصویب قانونی است که براساس آن زنان مجرد زیر ۴٠ سال نیز برای خروج از کشور باید اجازه "ولی قهری" یا " حکم شرعی "حاکم شرع" را کسب کنند.

سئوال:

مبلغان انتخاب تفسیری از اسلام که با مفاد اعلامیۀ جهانی حقوق بشر سازگار و دموکراسی پذیر بودن دین مبین مانند بانو شیرین عبادی [4]، لطفاً توضیح بدهند که بجز تفکیک دین از دولت، با نص صریح قرآن که در تضاد تفسیر ناپذیر با حقوق بشر و بُن مایه دموکراسی است چه باید کرد؟

تبریک

Balatarin
Share/Save/Bookmark

Recently by FredCommentsDate
ادا اطوار اسلامی
5
Dec 05, 2012
مسجد همجنسگرایان
1
Dec 05, 2012
Iranians are legitimate target
10
Dec 04, 2012
more from Fred

Links:
[1] //www.aviny.com/Quran/Farsi/chapters/QP004.aspx
[2] //www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-20469486
[3] //www.khabaronline.ir/detail/258656/society/family
[4] //legacy.iranian.com/main/main/node/188693


Source URL (retrieved on 12/06/2012 - 01:28): //legacy.iranian.com/main/node/192692

 
© Copyright 1995-2010, Iranian LLC.   |    Archives   |    Contributors   |    About Us   |    Contact Us   |    Advertise With Us   |    Commenting & Submission Policy   |
|    Terms   |    Privacy   |    FAQ   |    Archive Homepage   |