Published on Iranian.com (//legacy.iranian.com/main)

تلاوت سکسی قرآن

Fred
by Fred
03-Nov-2012
 

دو خبر و یک نتیجه گیری منطقی:

١- "در یکی از برنامه های رادیو قرآن، با دعوت از یک استاد خانم، [1] اشکالات قرآنی مخاطبین از طریق تلفن اعم از آقایان و خانمها گرفته می شود. این در حالی است که صدای پخش شده می تواند برای مخاطبین، وسوسه انگیز باشد."

۲- "حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به مسئولان عربستان سعودی پیشنهاد کرد [2] با انجام تفکیک جنسیتی در طواف خانه کعبه هم از به وجود آمدن برخی مسایل بین خانم‌ها و آقایان جلوگیری کنند ..."

نتیجه گیری منطقی:

برای حضرات زمان و مکان فرقی نمیکند، در طواف کعبه باشند و یا استماع تلاوت قرآن، اگر زن، حتی صدایش، وجود داشته باشد، تحریک جنسی میشوند که البته با تبعیض جنسیتی، حجاب اجباری و حذف زنان از صحنه اجتماعی این بیماری جنسی حضرات مداوا خواهد شد.

تبریک

Balatarin
Share/Save/Bookmark

Recently by FredCommentsDate
ادا اطوار اسلامی
5
Dec 05, 2012
مسجد همجنسگرایان
1
Dec 05, 2012
Iranians are legitimate target
10
Dec 04, 2012
more from Fred

Links:
[1] //www.farhangnews.ir/content/11876
[2] //www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1732161


Source URL (retrieved on 12/06/2012 - 07:23): //legacy.iranian.com/main/node/191844

 
© Copyright 1995-2010, Iranian LLC.   |    Archives   |    Contributors   |    About Us   |    Contact Us   |    Advertise With Us   |    Commenting & Submission Policy   |
|    Terms   |    Privacy   |    FAQ   |    Archive Homepage   |