FROM: iranianuk.com
پيرمردي براي فروش خروس خود به بازار رفت و مردي ديگر با نيرنگ اين خروس را به سرقت برد و در استينش پنهان كرد. پيرمرد به جستجوي خروس پرداخت و مردي كه خروسش را سرقت كرده بود قسم خورد كه ان را نديده است، اما پيرمرد دم خروس را در استين مرد ديد و گفت نمي دانم كدام را باور كنم قسم تو را يا دم خروس را.[اشاره به مثل دم خروس را باور كنم يا قسم حضرت عباس را]
بر اساس اين گزارش به نقل از روزنامه فرامنطقه اي و عرب زبان الاشرق الاوسط چاپ لندن؛ نويسنده با انتقاد از مواضع پاپ بنديكت شانزدهم در قبال اسلام و مسلمين درباره يك مسلمان [روزنامه نگار مصري؛ مجدي علام] كه توسط پاپ غسل تعميد داده شد و به دين مسيحيت گرويده است، مي نويسد؛ مجدي علام در سال 2006 جايزه يك ميليون دلاري " دان ديويد " را دريافت كرده است.[گفته مي شود اين جايزه تنها به حاميان رژيم صهيونيستي، از طرف رژيم اسرائيل داده مي شود.]
بر پايه اين گزارش، عطاالله مهاجراني وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي ايران ادامه مي دهد؛ مجدي علام كه پس از مسيحي شدن به دست پاپ بنديكت نام خود را كريستيانو مجدي علام گذاشته مشابه پيرمرد خروس فروشي است كه در بالا ذكر آن رفت.
علام مسيحي شده و اين در نوع خود يك امر عادي است چراكه هزاران مسيحي هر سال مسلمان مي شوند و احيانا شمار اندكي از مسلمانان نيز مسيحي مي شوند اما گرويدن كريستيانو مجدي به مسيحيت يك موضوع كاملا متفاوت است .چرا كه شخص پاپ به غسل تعميد مجدي اقدام كرد و مجدي در پايگاه رسمي اينترنتي خود نوشت " من به خصوص از شخص پاپ بنديكت سپاسگزارم كه مرا در كليساي جامع پطرس پيغمبر به هنگام عيد پاك غسل تعميد داد".
اين به معناي ان است كه مي توانيم زندگي مجدي را به دو بخش تقسيم كنيم " دوره اي كه در ان مسلمان بوده ودوره اي كه مسيحي شده است .
مجدي از نور و عشق و مقدس بودن زندگي و ازادي سخن مي گويد كه سبب شده است اسلام را رها كند و به مسيحيت روي بياورد . اما اين كلمات بخشي از اين داستان است. بخش ديگر اين داستان در هويت صهيونيستي و لائيكي مجدي پيش از گرويدن به كاتوليك نهفته است .
منظور من ان است كه مجدي از صهيونيست لائيك به صهيونيست مسيحي تبديل شده است.
بر اساس اين گزارش به نقل از روزنامه فرامنطقه اي و عرب زبان الاشرق الاوسط چاپ لندن؛ عطالله مهاجراني اضافه مي كند؛ به تازگي كتابي از مجدي خوانده ام كه خودش نوشته و اين كتاب به اندازه كافي معرّف شخصيت وي است.اين كتاب " زنده باد اسرائيل . از ايدئولوژي مرگ تا فرهنگ زندگي : داستان من " نام دارد .اين كتاب در ماه مه سال 2007 ميلادي در ايتاليا منتشر شده است . مجدي معتقد است اسلام ، ايدولوژي مرگ و اسرائيل سنبل و نماد زندگي و تمدن است .
مجدي هفتم ماه مه سال گذشته ميلادي در سخنراني خود در كميته امريكايي يهودي ، افكارش را در پنج محور بيان كرد. زندگي ، عشق ، حقيقت ، ازادي و اسرائيل.
مجدي در سخنراني خود با توجه به چهار مورد ديگر اسرائيل را يك نقطه اساسي توصيف كرده است .
مجدي خطاب به اين كميته گفته است " من اسرائيل را كه به من ايمان به مقدس بودن زندگي داد كشف كردم ".
مجدي سخنراني خود را اين چنين به پايان برده است " من از اسرائيل سپاسگزارم . زنده باد اسرائيل ".
بر اساس اين گزارش به نقل از روزنامه فرامنطقه اي و عرب زبان الاشرق الاوسط چاپ لندن؛ عطالله مهاجراني مي افزايد؛ مجدي همچنين درباره نگراني هاي خود نيز سخن گفته است . او گفته است " دوستان عزيز بايد به نگراني هاي عميق خود اعتراف كنم . منازعه بين جرج بوش رئيس جمهور و كنگره امريكا درباره موضوع مهم جنگ با تروريسم يك امر غير قابل قبولي است. دولت اسرائيل پس از جنگ لبنان ضعيف شده و پاپ بنديكت شانزدهم شجاع منزوي شده است".
يهوديان در تشكر از مجدي براي وي كف زدند و جايزه كميته امريكايي يهودي رسانه ها به مجدي داده شد. اين دو جايزه يعني جايزه دان ديويد و جايزه كميته امريكايي و يهودي براي معرفي هويت كريستيانو مجدي كافي است .
سافيونا مان از خبرنگاران اسرائيلي درباره مصاحبه مجدي با روزنامه هاارتص چاپ اسرائيل كه در دوم ژوئيه دو هزار و هفت منتشر شده يك مقاله نوشته است.
در بخشي از مقاله اين خبرنگار اسرائيلي امده است " علام ، اسرائيل را به عنوان يك شريك مي داند كه بين دوستداران تمدن و ترويج كنندگان ايدولوژي مرگ تفاوت قائل است".
بر پايه اين گزارش، مهاجراني ادامه مي دهد؛ اين سخنان نشان مي دهد مجدي به اسرائيل بيشتر از خود اسرائيلي ها تعلق خاطر دارد.
مجدي گفته است " اين يك اشتباه فاحش بود كه به يك سازمان تروريستي اجازه داده شده در انتخابات شركت كند". اين سخنان بيانگر ديدگاه مجدي است كه حماس را به عنوان يك سازمان تروريستي مي داند.
مجدي به ارائه راهنمائي به دولت اسرائيل و كاخ سفيد بسنده نمي كند بلكه به دولت اسرائيل پيشنهاد مي كند به ايران حمله كند زيرا مجدي به اين موضوع باور دارد كه سازمان ملل متحد و امريكا در جايگاه مناسبي قرار ندارند.
مجدي افزوده است " اسرائيل بايد جلوي دستيابي دولت نازيسم و اسلامي ايران را به سلاحهاي هسته اي بگيرد. من به سازمان ملل اطمينان ندارم و درباره كاخ سفيد و بوش نيز ترديد ندارم".
هاارتص در موضوع خود به پسر كوچك مجدي اشاره كرده كه اندكي قبل از مصاحبه مجدي با هاارتص متولد شده و او نام پسرش را ديويد گذاشته است.
مجدي گفته به همراه همسرش نام ديويد رابراي پسرش انتخاب كرده است.
بر اساس اين گزارش به نقل از روزنامه فرامنطقه اي و عرب زبان الاشرق الاوسط چاپ لندن؛ عطالله مهاجراني ادامه مي دهد؛ مي خواهم به اين موضوع تصريح كنم كه مجدي ( 55 ساله ) از سالها پيش به مذهب صهيونيسم گرويده است شايد چهل سال پيش يعني زمانيكه در مصر دستگير شد. نهادهاي امنيتي مصري معتقد بودند مجدي مزدور سازمان اطلاعات اسرائيل ( موساد ) بود. مجدي علت بازداشت خود را اينگونه توجيه مي كند كه به علت داشتن رابطه با يك دختر يهودي دستگير شده بود. اما به سرعت اين موج تبليغاتي و رسانه اي فروكش كرد.
بر اساس اين گزارش به نقل از روزنامه فرامنطقه اي و عرب زبان الاشرق الاوسط چاپ لندن؛ عطالله مهاجراني خطاب به پاپ اشاره مي كند اسلام نه به خاطر رويگرداني مجدي ضعيف خواهد شد و نه قدرت مسيحيت با گرويدن مجدي به اين دين افزايش خواهد يافت. اما رفتار پاپ واتيكان عملا غير عادي بود. وي خودش مجدي را غسل تعميد داد و او در حاليكه سرود مخصوص مذهبي سرداده مي شد ، اب مقدس را به سر مجدي ريخت و به زبان لاتيني نيايش كوتاهي كرد.
بر پايه اين گزارش، مهاجراني در ادامه به اين نيايش اشاره كرده كه در ان پاپ گفته است " ما ديگر دوشا دوش يكديگر قرار نداريم يا جلوي يكديگر نيستيم . ايمان يك قدرت است .در جهان اشتي وجود دارد. ما با ان فاصله هاي بين انسانها را طي مي كنيم . پروردگار ، ما را به يكديگر نزديك كرده است".
نويسنده مقاله يادآور مي شود؛ ما به عنوان يك مسلمان مسائلي داريم كه با پاپ درباره انها اختلاف داريم. پاپ ادعا مي كند تمايل دارد فاصله بين اديان و فرهنگها را از بين ببرد. اما او قبلا يعني در سخنراني خود در سال 2006 در المان پيامبر ما را متهم كرد و به تازگي نيز يك خبرنگار مشهور مسلمان را غسل تعميد داد.
پاپ در جريان اول از مسلمانان عذرخواهي نكرد و به اين بسنده كرد كه اظهاراتش بد تعبير شده است.
پاپ مي توانست مجدي را به صورت كاملا عادي و به دور از دوربينها به ويژه دوربينهاي تلويزيون واتيكان كه در طول مراسم تعميد به صورت مجدي متمركز شده بودند غسل تعميد بدهد.
بر اساس اين گزارش به نقل از روزنامه فرامنطقه اي و عرب زبان الاشرق الاوسط چاپ لندن؛ عطالله مهاجراني ادامه مي دهد؛ من معتقدم مسيحي شدن مجدي ، موضوع اصلي نبود بلكه شيوه اي كه پاپ با اين قضيه برخورد كرد ، مطلب اصلي بود.
نويسنده خطاب به پاپ مي نويسد؛ پاپ عزيزم لرد جرج كاري معتقد است هانز كونگ رفيق دوران زندگي ات ، بزرگترين عالم لاهوتي در روي زمين است. كونگ در كتاب زيباي خود يعني " اسلام : گذشته و حال و اينده " نوشته است هر كسي كه انجيل وقران را كنار هم قرار دهد و انها
را بخواند خواهد فهميد كه سه دين وحي شده و داراي ماهيت اسماني يعني يهوديت و مسيحيت و اسلام و به خصوص انجيل عبري و قران از يك اصل سرچشمه گرفته اند. بنابراين ايا اعتراف مسيحيان به عاموس ، هوشع ، ارميا و اليجاي بسيار خشن به عنوان پيامبران و مخالفت انها ( مسيحيان ) با ( حضرت ) محمد به عنوان پيامبر يك رويگرداني اعتقادي نيست ؟" .
بر اساس اين گزارش به نقل از روزنامه فرامنطقه اي و عرب زبان الاشرق الاوسط چاپ لندن؛ عطالله مهاجراني، نويسنده مقاله در پايان خطاب به پاپ بنديكت شانزدهم مي نويسد؛ " پاپ عزيزم اگر مي خواهي بين اسلام و مسيحيت يك فضاي مثبت و روحاني ايجاد شود درباره انديشه كونگ بيانديش و لطفا قضيه كريستيانو مجدي را فراموش كن. موضوع مجدي به اندازه زيادي شبيه داستاني است كه در ابتداي مقاله به ان اشاره كردم . مجدي از عشق و ازادي و نور سخن مي گويد اما دم خروس در زير استينهايش پيداست.
---
| Title | Date | Comments |
|---|---|---|
| Need to hear your voice | Jun 26 | 121 |
| Video: Orientalism and Racism | Jun 28 | 106 |
| WHY DID THE CHICKEN CROSS THE ROAD? | Jul 01 | 92 |
| The stone will not roll back | Jul 01 | 85 |
| Pejman Mokhtari | Jun 26 | 76 |
| Person | About | Day |
|---|---|---|
| Lili Afshar | "Una Limosna por el Amor de Dios" | Jul 04 |
| Amin Hedayat | Singing US National Anthem | Jul 04 |
| Parisa Montazaran | MTV reality show star recording music album | Jul 03 |
| Bahram Akradi | CEO of Lifetime Fitness in Minnesota | Jul 03 |
| Pardis Sabeti | Rocker born in Iran is a genetics professor at Harvard | Jul 02 |
| Ahmad Batebi (6) | PART 6: Student activist interview with VoA after escape from Iran | Jul 01 |
| Ahmad Batebi (5) | PART 5: Student activist interview with VoA after escape from Iran | Jul 01 |
| Ahmad Batebi (4) | PART 4: Student activist interview with VoA after escape from Iran | Jul 01 |
| Ahmad Batebi (3) | PART 3: Student activist interview with VoA after escape from Iran | Jul 01 |
| Ahmad Batebi (2) | PART 2: Student activist interview with VoA after escape from Iran | Jul 01 |
Post new comment